Daikin klimatizace získávají stále na popularitě

Daikin klimatizace

Jelikož letošní léto bylo opravdu krušné a člověk si neustále utíral pot z čela, řada lidí se rozhodla investovat do klimatizací. Klimatizace rozhodně nejsou důvodem nemocí, jsou to naopak pomocníci, kteří ochlazují teplý vzduch v domech a bytových jednotkách. Jelikož letos v létě šly klimatizace doslova na dračku, nabízí se otázka, jaký typ klimatizací byl nejoblíbenější? Podle statistik roste popularita Daikin klimatizací.

Read More

Kombinace fotovoltaiky a klimatizace má smysl

fotovoltaika a klima

V současné době se investuje do dvou technologií, a to do fotovoltaiky a do klimatizace. Zatímco klimatizace nás ochránila v době letních veder, kdy hodnoty na teploměru dosahovaly svých rekordů, fotovoltaika je synonymem dlouhodobé úspory energií na rodinném domě, což se v době, kdy hrozí zdražování elektřiny a plynu, rozhodně hodí. Pokud jste taky uvažovali nad pořízením fotovoltaiky a klimatizace, uvažovali jste také nad kombinací fotovoltaiky a klimatizace? Má to totiž smysl.

Read More

Uvažujete o stínění formou venkovních žaluzií nebo rolet?

stínění

Letošní léto s sebou přineslo abnormálně vysoké teploty, které člověku nedaly v noci spát. Hodnoty na teploměru dosahovaly svých rekordů, na ulicích kvůli tomu lidé kolabovali. Pokud během tropických dnů bylo ve vašem domě doslova nedýchatelno, pokud jste nemohli doma trávit svůj čas kvůli ustavičnému horku, možná jste začali uvažovat nad stíněním formou venkovních žaluzií a rolet.

Read More